Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Regio West/ 32-40 uur

Vacature Manager Klant & Markt

projectleider

Ben jij degene die voor onze relaties door het vuur gaat?

Weet jij wat er nodig is om goede, langdurige relaties met klanten op te bouwen én te onderhouden? Ga jij graag het gesprek aan met nieuwe partijen en ben je altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt? Dan zoeken wij jou bij elk®!

We zijn een jong familiebedrijf, gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en transformeren van bestaand vastgoed. Ons motto: geen gedoe. Niet voor onze klanten, maar ook niet voor onze collega’s!

Als Manager Klant & Markt heb je een belangrijke rol bij het werven van onze renovatie- en onderhoudsprojecten. Een essentiële functie dus! We werken voornamelijk samen met woningcorporaties en doen dat veelal in een intensieve ketensamenwerking. We voeren onze projecten bijna altijd uit in bewoonde staat. De bewoner staat dan ook centraal in alles wat we doen. We streven ernaar elke dag beter te worden en willen maar één ding: geen gedoe. Geen gedoe voor opdrachtgevers, voor bewoners én voor onze collega’s.

Onze manager klant & markt onderzoekt de kansen en trends in de markt, verzamelt leads en zorgt ervoor dat hij of zij bij de juiste klanten en partners aan tafel zit. Samen met de regiodirectie ben je commercieel verantwoordelijk voor tenders en stuur je onze tenderteams aan. Je onderhoudt niet alleen bestaande – veelal langdurige – relaties, maar gaat ook actief op zoek naar kansen in de markt en nieuwe partijen. Je weet precies hoe je commercie en sociaal met elkaar verbindt en kunt je uitstekend inleven in je gesprekspartners. Je snapt hoe je de vraag achter de vraag op tafel krijgt en weet daar ook meteen een oplossing voor te bieden.

Dat hoef je niet alleen te doen; je collega’s uit de klantteams en onze innovatiespecialisten helpen je graag. Binnen het team vervul je meerdere belangrijke rollen. Je bent de aanjager, de verbinder en de coach. Je hebt passie voor de klant en zijn vastgoed, een winnaarsmentaliteit en je bent creatief in het bedenken van nieuwe, simpele klantoplossingen. Je hebt veelvuldig contact met onze relaties, verzorgt klantpresentaties en bent dé ‘geen gedoe’-specialist voor onze opdrachtgevers.

Je richt – samen met het team – ons CRM-pakket (AFAS) zo in dat de klantinformatie op een correcte manier vastgelegd wordt. Zodra een project in uitvoering is bij de opdrachtgever, blijf je natuurlijk betrokken bij het proces; je toetst de klanttevredenheid en stuurt bij, waar dat nodig is.

We zoeken iemand die minimaal een hbo-opleiding heeft gevolgd, dat kan bijvoorbeeld zijn richting Bouwkunde, (Bouwtechnische) bedrijfskunde, Vastgoed & Makelaardij of een soortgelijke richting. Je hebt ervaring binnen de bouw, bij voorkeur binnen de renovatie. Het is een pre als je in een soortgelijke rol hebt gewerkt, of bijvoorbeeld als Projectmanager of Commercieel Manager. Ook projectleiders uit de realisatiefase die toe zijn aan een keer echt wat anders (een nieuwe uitdaging) nodigen we uit te reageren.

Wat heeft elk® jou te bieden?
Behalve een gezellige informele werksfeer:

 • krijg je niet alleen een prachtig periodesalaris, maar ook 7 ATV dagen, bovenop 25 vakantiedagen.
 • krijg je een leaseauto, die je ook privé mag gebruiken.
 • kom je terecht in een organisatie die een stuk minder traditioneel is dan vele anderen in onze branche. Zo gaan we flexibel om met thuiswerken, is het mogelijk om parttime te werken en besteden we veel persoonlijke aandacht aan onze collega’s.
 • kun je bij ons deelnemen aan een TOPfit-programma: je wordt 6 tot 9 maanden gecoacht door een externe, professionele coach. Je kunt zelf bepalen op welk gebied je graag gecoacht wilt worden.
 • word je onderdeel van een team met betrokken en bevlogen collega’s die nooit te beroerd zijn om je te helpen. Met ons TOPteam-programma besteden we veel aandacht aan onze teams.
 • krijg je veel ruimte om mee te denken en heb je geen gedoe!

Wat nog meer leuk is om te weten als je bij ons komt werken

Lean werken bij elk®
 • We houden elke vrijdagmiddag een borrel.
 • Je kunt regelmatig meedoen met leuke activiteiten van onze actieve personeelsvereniging.
 • We organiseren om het jaar een familiedag; een fantastisch uitje.
 • Je kunt aansluiten bij sportieve collega’s die meedoen aan hardloop- of voetbalwedstrijden.

Er wordt echt aandacht besteed aan medewerkers, zo krijg je:

 • Een ingerichte werkplek, met laptop en telefoon.
 • Een welkomstpakket met leuke cadeaus.
 • Een uitgebreid en op maat gemaakt inwerkprogramma.

Marloes Veen recruiter elk® groep

Meer informatie

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail dan met Marlous Veen

Direct solliciteren
op deze vacature

Nieuwsgierig of deze functie bij jou past? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op met je.

Heb je nog vragen over de functie, het team of de afdeling?
Bel, of mail dan met Marlous Veen. 

Over elk®

elk® werkt vanuit de geen gedoe-filosofie. Dat maakt ons anders dan het traditionele bouwbedrijf. We willen de beste zijn in ons werkveld door bouwen en onderhouden in bestaande wijken logischer en makkelijker te maken. We zijn een echt familiebedrijf. We delen hetzelfde DNA en dezelfde normen en waarden. Wij zijn aanpakkers. Met het hart op de goede plek en met oog voor de mens.

We leveren geen gedoe voor onze klanten, onze bewoners en onze collega’s. We werken graag samen. Als team, met onze klanten en onze co-makers. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Acquisitie door recruitment-, detacherings- of uitzendbureaus: we waarderen jullie enthousiasme om op zoek te gaan naar de juiste kandidaat voor deze vacature. We vullen deze functie echter zelf in. Mochten we interesse hebben in hulp van buitenaf, dan nemen wij contact op met de bureaus waarmee wij graag samenwerken.

01
04
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/07/Elk-beelden-Jeroen-en-kantoor-11-van-11-1.jpg
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/07/elk-beelden-extra-boxtel-3-1.jpg
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/07/Elk-beuningen-Woonwaarts-nieuwsbrief-hoge-resolutie-2-1.jpg
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/06/elk-groep-gemert-geen-gedoe.jpg

Staat je functie er niet tussen maar ben je toch nieuwsgierig?

Contact