Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Enter / 32-40 uur

Vacature programmamanager

Lean werken bij elk®

Zijn onze projecten bij jou in goede handen? Weet jij het beste uit jouw klantteams te halen? En hou je niet van gedoe?

Dan zoeken wij jou bij elk®!

elk® is een jong familiebedrijf, gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en transformeren van bestaand vastgoed. Ons motto? Geen gedoe! Geen gedoe voor opdrachtgevers, geen gedoe voor bewoners en geen gedoe voor onze collega’s. Met inmiddels zo’n 900 gedreven mensen, verdeeld over 16 vestigingen in Nederland, blijven we verder groeien.

Vanwege die groei zijn we op zoek naar een Programmamanager voor de regio Twente. Als programmanager behoud je het totaaloverzicht over onze uitdagende projecten en stuur je verschillende klantteams functioneel aan. Je focus ligt op de ontwerpfase tot aan de realisatiefase. Je helpt je teams bij het vertalen van de klantvraag naar renovatie- en onderhoudsscenario’s en adviseert de projectleiders bij de inkoop. Zowel voor je teams als voor onze opdrachtgevers ben je een belangrijke bron van kennis en inspiratie.

Je hebt gedegen kennis van de markt en weet die kennis op een goede manier over te brengen op anderen. Je bent een echte teamplayer en krijgt er energie van je teamleden te coachen, zodat jullie allemaal elke dag een beetje beter worden. Binnen de projecten bewaak je onze langetermijndoelstellingen en zorg je ervoor dat de verschillende planningen hier goed op aansluiten. Je bent (mede) eindverantwoordelijk, beheerst eventuele risico’s en rapporteert regelmatig over de voortgang.

Als programmamanager ben je onderdeel van het regionale managementteam én van ons landelijke innovatieteam. Je verzamelt verbeteringen en nieuwe ideeën uit de verschillende regio’s en zorgt ervoor dat we kansrijke innovaties inzetten binnen onze projecten. Mede dankzij jouw inzet en enthousiasme draag je in grote mate bij aan ons doel: de meest vooruitstrevende en innovatieve renovatie- en onderhoudsorganisatie van Nederland worden.

Wie ben jij?

Je bent sociaal vaardig en hebt een open houding. Daadkrachtig en proactief, nieuwsgierig én ondernemend. Met je analytische denkvermogen kom je snel tot de kern van de zaak. Je houdt wel van een uitdaging en staat altijd open voor nieuwe ideeën en innovaties die ons werk beter, efficiënter én leuker maken. Je denkt niet in problemen, maar ziet overal mogelijkheden en dankzij je kennis en ervaring ben je een rots in de branding voor je teams. Je staat stevig in je schoenen, bent van (bijna) alle markten thuis en je draagt circulariteit en duurzaamheid een warm hart toe. Tot slot heb je minimaal hbo werk- en denkniveau én beschik je over aantoonbare ervaring in advies- en planontwikkeling binnen onze branche.

 Wat heeft elk® groep jou te bieden?

Behalve een gezellige en informele werksfeer:

 • krijg je een uitstekend salaris dat elke 4 weken uitbetaald wordt.
 • zorgen wij voor een laptop, mobiel en een leaseauto, die je ook privé mag gebruiken
 • is hybride werken mogelijk (natuurlijk zien we je graag op kantoor, maar deels vanuit huis werken is ook mogelijk)
 • heb je veel vrijheid in je eigen werk
 • staan je collega’s altijd voor je klaar
 • hebben we bijzonder mooie projecten
 • krijg je voldoende doorgroeimogelijkheden
 • én heb je geen gedoe!

Wat nog meer leuk is om te weten als je bij ons komt werken

elk-groep-kantoorfunctie
 • We houden elke week een vrijdagmiddagborrel.
 • Je kunt regelmatig meedoen met leuke activiteiten van onze actieve personeelsvereniging.
 • We organiseren om het jaar een familiedag.
 • Je kunt aansluiten bij sportieve collega’s die meedoen aan hardloop- of voetbalwedstrijden.

We besteden echt aandacht aan onze collega’s, zo krijg je:

 • Een ingerichte werkplek, met laptop en telefoon.
 • Een welkomstpakket met leuke cadeaus.
 • Een uitgebreid inwerkprogramma dat is aangepast op jouw behoeften, ervaring en kennis.
Marloes Veen recruiter elk® groep

Meer informatie

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail dan met Marlous Veen

Direct solliciteren
op deze vacature

Zie je werken bij elk® wel zitten?

Stuur dan jouw motivatie en cv naar vacatures@elk.nl of solliciteer direct via het formulier op deze pagina.

Heb je nog vragen over de functie, het team of de afdeling?
Bel, of mail dan met Marlous Veen

Over elk®

elk® werkt vanuit de geen gedoe-filosofie. Dat maakt ons anders dan het traditionele bouwbedrijf. We willen de beste zijn in ons werkveld door bouwen en onderhouden in bestaande wijken logischer en makkelijker te maken. We zijn een echt familiebedrijf. We delen hetzelfde DNA en dezelfde normen en waarden. Wij zijn aanpakkers. Met het hart op de goede plek en met oog voor de mens.

We leveren geen gedoe voor onze klanten, onze bewoners en onze collega’s. We werken graag samen. Als team, met onze klanten en onze co-makers. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Acquisitie door recruitment-, detacherings- of uitzendbureaus: we waarderen jullie enthousiasme om op zoek te gaan naar de juiste kandidaat voor deze vacature. We vullen deze functie echter zelf in. Mochten we interesse hebben in hulp van buitenaf, dan nemen wij contact op met de bureaus waarmee wij graag samenwerken.

01
04
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/07/Elk-beelden-Jeroen-en-kantoor-11-van-11-1.jpg
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/07/elk-beelden-extra-boxtel-3-1.jpg
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/07/Elk-beuningen-Woonwaarts-nieuwsbrief-hoge-resolutie-2-1.jpg
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/06/elk-groep-gemert-geen-gedoe.jpg

Staat je functie er niet tussen maar ben je toch nieuwsgierig?

Contact