Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Iedereen fluitend
naar het werk

elk® groep werkt met teams waarin iedereen graag wil werken, met collega’s die elkaar aanvullen en versterken. We zijn een hecht bedrijf met een familiegevoel. We delen hetzelfde elk® DNA en dezelfde normen en waarden. We zijn loyaal en betrokken. Zowel bij ons werk als naar elkaar. Ons doel is dat iedereen in het team fluitend naar zijn of haar werk gaat.

samenwerken bij elk®
Fijn werken bij elk®

Bij elk® groep komen werken en waarderen samen

Welkom in de wereld van elk® – waarin we niet alleen bouwen aan vastgoed, maar ook aan relaties en welzijn. Als organisatie willen we verder groeien én onze fijne medewerkers ondersteunen en belonen.

En daarin gaan we verder dan wat geregeld is in de CAO.

We verrassen onze medewerkers regelmatig. Elke maand is er een ‘officiële’ vrijdagmiddagborrel, maar ook op andere vrijdagen blijven we regelmatig om samen het weekend in te luiden. We zijn ontzettend blij met onze collega’s en vinden het belangrijk dat ook te laten blijken. Voor wat, hoort wat!

We hebben verschillende regelingen en programma’s die gericht zijn op het welzijn van onze mensen. En als die mensen op hun beurt zorgen voor nieuwe collega’s? Dan krijgen ze een flinke netto bonus. Bij elk® weet je zeker dat je salaris altijd op tijd betaald wordt en geniet je van nog veel meer voordelen die een goede werkgever biedt!

Werken met duidelijke en uitdagende teamdoelen die goed aansluiten bij jouw persoonlijke doelen en taken

Werken zonder gedoe

Zoek je een uitdagende werkomgeving waarin je helemaal opgaat in je taken? Samen werken we aan duidelijke, boeiende doelen die passen bij jouw ambities. We gebruiken elkaars krachten, communiceren open en constructief en streven constant naar verbetering. Daardoor verloopt je werk vlot, groeit je zelfvertrouwen en geniet je van de successen die we samen behalen. Ongeacht je achtergrond of opleidingsniveau, biedt onze gedeelde ambitie en focus op samenwerking en werkplezier je een extra reden om bij ons te solliciteren. Werken bij elk®? Dat is werken zonder gedoe.

Chantal - werknemer elk®
Chantal van der Moolen
elk®

"Vitaliteit is de energie, motivatie en veerkracht waarmee je in het leven staat en het vermogen om jezelf lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel te ontwikkelen."

Bij ons staan vrijheid en autonomie in je werk centraal, omdat we sterk geloven dat jouw expertise het best tot uiting komt wanneer je de vrijheid hebt om je eigen beslissingen te nemen.

Onze mensen onderscheiden zich door hun aandacht voor elkaar en voor de bewoners met wie ze dagelijks in contact komen. We zijn sociale bouwers, die veel plezier beleven aan hun werk, zowel met collega’s als met bewoners.

We hechten grote waarde aan de sfeer onder collega’s. We vormen een hecht team van vakmensen dat soepel samenwerkt en elkaar ondersteunt.

Bij elk® groep maak je deel uit van een gemeenschap van gepassioneerde vakmensen die gezamenlijk streven naar vakmanschap, duurzaamheid, innovatie en een positieve impact op de samenleving. Klinkt dit als de plek waar je wilt werken? We heten je van harte welkom om deel uit te maken van ons team!

vestiging elk® groep De Goede Vlaardingen collegas
Gezonde werknemers bij elk®

Ook fluitend
naar je werk?

Alle vacatures