Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Transformeren,
renoveren en onderhouden.
Dat is wat we doen

Bij ons draait alles om de klant. En dan bedoelen we niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook hun klanten: de bewoners. Onze filosofie is simpel: geen gedoe. We willen het onderhoud van vastgoed logischer en makkelijker maken, en daarbij de beste zijn in ons vakgebied.

Wij geloven in korte lijnen, eigen verantwoordelijkheid en elkaar helpen
en versterken.

Vestigingen

16

elk® groep vestigingen, verdeeld over heel Nederland.

Betrokken medewerkers

900

Vakcollega’s met een hart voor bewoners en elkaar.

Gezonde collega's

1,8%

Het ziekteverzuim bij elk® groep is bijzonder laag.

Werkgeverschap

7,1

Het gemiddelde cijfer in Nederland is 6,7. Samen met een eNPS van 24,4 gaf dat ons in 2022 het recht om ons World-class Workplace te noemen.

Chantal - werknemer elk®
Chantal van der Moolen

"Bij elk® verbeteren we zonder gedoe,
elke dag weer."

Bij ons geen bureaucratisch gedoe met te veel afdelingen en divisies.

Bij elk® ben je onderdeel van één klantteam, dat zelfstandig opereert met een hoge mate van verantwoordelijkheid, betrokkenheid en slagvaardigheid. Wij zorgen ervoor dat je lekker kunt werken, om zo samen klantwaarde te creëren. Ons supportteam ondersteunt de klantteams in hun werk met hun expertise en professionaliteit. Zo combineren we het beste van twee werelden: de betrokkenheid en slagvaardigheid van een klein bedrijf en de professionaliteit van een grote organisatie. We hopen dat je je thuis voelt bij elk® groep en samen met ons vastgoedonderhoud naar een hoger niveau tilt.

dennis-van-schadewijk
Dennis van Schadewijk
Uitvoerder

"Vaste klantteams werkt hartstikke prettig, want dan heb je ook niet het gevoel dat het een groot bedrijf is. Het blijft toch eigenlijk voelen als een klein bedrijf."

Onze missie

De missie van elk® groep is om de transitie naar duurzame en vitale wijken te versnellen, voor iedereen. Dit doen we door te innoveren op zowel sociaal als technisch vlak, zonder gedoe. We werken samen met woningcorporaties en vastgoedprofessionals om uitdagingen op het gebied van beschikbaarheid, duurzaamheid, betaalbaarheid en leefbaarheid aan te gaan. Zo verbeteren we de woon-, werk-, leer- en zorgfunctie van wijken. Onze focus ligt op het vernieuwen en vitaal houden van maatschappelijk vastgoed door te transformeren, verduurzamen, renoveren en onderhouden. Dat doen we met innovatieve bouwsystemen, circulaire materialen, klimaatvriendelijke bouwplaatsen en een gedetailleerde bewonersreis.

elk® in Dordrecht

Hoe we doen wat we doen? Dat bepalen onze vijf kernwaarden

De kracht van elkaar

Samen

elk® groep is een bedrijf met een echt familiegevoel. We delen hetzelfde DNA. Dezelfde normen en waarden. Handen uit de mouwen, oog voor de mens. In onze familie voelt iedereen zich veilig en gewaardeerd. We steunen elkaar door dik en dun. Op familie kun je namelijk altijd rekenen.​ We doen de dingen graag samen met klanten en co-makers. Want samen kom je verder. We zijn eerlijk tegen elkaar. Natuurlijk met respect.​

Positief eigenwijs

Eigenzinnig

Hoe herken je een typische elk®-er? We vallen op omdat we zo lekker onszelf zijn. Een tikkeltje eigenwijs misschien. Op een positieve manier. Altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Bezig met creatieve oplossingen die verrassen en inspireren. En die vaak nog beter passen dan de oorspronkelijke vraag.

Simpel is het moeilijkst

Eenvoud

Dingen klein maken. Opdelen in overzichtelijke stapjes. Het is onze tweede natuur. Geen bureaucratie en moeilijke procedures. Geen onnodige dingen doen. Wel gewoon doen, fouten maken, samen leren en successen vieren. Altijd met de focus op het einddoel. Zo worden we steeds beter.

Zij blij, wij blij

Gelukkig

Blije collega’s zorgen voor blije klanten en bewoners. Daarom is het zo belangrijk dat elk®-ers lekker in hun vel zitten. Op hun werk én thuis. Ons interne TOPfit-programma​ ondersteunt ze daarbij: hulp bij een gezondere leefstijl, een fijne en veilige werkplek, financieel advies of een persoonlijke coach. Bewoners gelukkig maken is belangrijk als je dagelijks bij ze te gast bent. Stof, herrie en vreemde mensen over de vloer compenseren we met we humor en persoonlijke aandacht. Samen lachen maakt de overlast net wat draaglijker.

De sleutel naar succes

Bewust

Ons werk heeft impact op de gebouwde omgeving. Maar ook op collega’s, klanten, bewoners, leveranciers en alle andere stakeholders. Dat voelen we als we te gast zijn in een woning of wijk. We zijn betrokken en verantwoordelijk. Nemen iedereen aan de hand mee. We zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Dat is hoe wij werken. Wij gaan voor succes!​

PSO trede 3 certificering

Inclusiviteit en diversiteit op de werkvloer

Als werkgever bieden we regelingen en faciliteiten als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt om je te ondersteunen en te begeleiden. Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in de organisatie.

We hebben al jaren een PSO Trede 3-certificering, wat betekent dat we ons actief inzetten voor inclusiviteit en diversiteit op de werkvloer. Bij ons zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt – zoals mensen met een arbeidsbeperking, langdurig werklozen en mensen met een migratieachtergrond – van harte welkom.

02
03
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/04/elk-transformeren-technischspoor.jpg
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/06/bewonersbegeleiding.jpg
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/07/Elk-27-november-2020-hoge-resolutie-8-1.jpg

Word jij onderdeel
van ons team?

Alle vacatures

Projecten
zonder gedoe