Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

TOPfit - met je eigen
vitaliteit aan de slag

Bij elk® vinden we het belangrijk dat iedereen lekker in zijn of haar vel zit. Daar besteden we dan ook veel tijd en aandacht aan. Dat doen we natuurlijk elke dag, zowel op kantoor als op onze projectlocaties. Daarnaast bieden we extra mogelijkheden die onze mensen helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Roel van Elk
Roel van elk
elk®

"In het TOPfit programma ga je vrijwillig op zoek naar hoe je jezelf gelukkiger en fitter kunt maken."

TOPfit programma

Ben je op zoek naar een werkgever die niet alleen geeft om je professionele groei, maar ook om jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit? Dan is elk® de perfecte plek voor jou! Ons TOPfit programma heeft als doel dat alle medewerkers zich gelukkig, gezond en vitaal voelen en met plezier werken en leven.

Met ons programma, dat bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele coachgesprekken, werken we samen aan het realiseren van jouw persoonlijke vitaliteitsdoelen. Of het nu gaat om het verbeteren van je leefstijl, het verhogen van je motivatie en veerkracht, of het ontwikkelen van jezelf op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau: ons programma is erop gericht om jou te ondersteunen bij het bereiken van jouw gewenste doelen.

TOPfit is uniek omdat het volledig is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeften. Je werkt in een groep van maximaal tien deelnemers en krijgt individuele begeleiding van een coach. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je wilt besteden aan de huiswerkopdrachten en hebt de vrijheid om zelf te bepalen welke acties je wilt ondernemen om je doelen te bereiken.

We ondersteunen je bij het behalen van jouw persoonlijke vitaliteitsdoelen, zodat je met energie, motivatie en veerkracht in het leven staat en volop kunt genieten van werk en privéleven.

Chantal - werknemer elk®
Chantal van der Moolen
elk®

"Ik ben zelf erg enthousiast over het programma. De groepen zijn niet al te groot en iedereen die deelneemt stelt zich kwetsbaar op, wat zorgt voor verbinding."

Wil jij ook TOPfit
worden bij elk®?

Alle vacatures