Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Elke dag een
beetje beter

elk klantreis bewonersbegeleiding

Meer betrokken bij het werk en de klanten die je bedient

Bij elk® werken we in kleine regionale teams met vaste opdrachtgevers. Wat fijn is aan het werken op deze manier, is dat je kunt profiteren van meerdere voordelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Je kunt rekenen op betere communicatie binnen het team, meer specialisatie, efficiëntere werkwijzen en een hogere kwaliteit van het werk. Daarnaast bouw je betere klantrelaties op, ben je flexibeler en voel je je meer betrokken bij het werk en de klanten die je bedient.

Maar er zijn ook persoonlijke voordelen te behalen. Je krijgt meer verantwoordelijkheid en hebt meer controle over je planning, waardoor je een betere werk-privébalans kunt bereiken. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en kun je werken in een aangenamere werkomgeving, wat kan leiden tot meer motivatie, betrokkenheid en werkplezier.

Elk klantteam wordt weer ondersteund door het supportteam en specialisten.

Elke dag beter

We streven ernaar om elke dag een beetje beter te worden en daarvoor hebben we een simpel en effectief 3-stappenplan ontwikkeld.

Stap 1

'Vangst van de week'-lijst

Elke dag stellen we onszelf de vraag wat er beter kan. Als we een actiepunt hebben, dan plannen we deze meteen in of werken we deze direct weg. Is het een verbetering die meer inspanning vereist, dan noteren we deze op een ‘Vangst van de week’-lijst.

Stap 2

'Effect x Eenvoud'-matrix

Aan het einde van de week zetten we alle verbeterpunten uit op de ‘Effect x Eenvoud’-matrix. Daarna gaan we aan de slag met de verbeteringen die eenvoudig zijn op te pakken en een groot effect hebben.

Stap 3

Werken met een verbeterbord

Bij ons gebruiken we een verbeterbord om verbeteringen te realiseren. Hoe dit werkt? We hebben een groot verbeterbord van 1 meter 20 bij 84 centimeter per team en gaan ermee aan de slag.

Weekplannen maken bij elk®
Weekplannen maken bij elk®
Weekplannen maken bij elk®
Lean werken bij elk®
UTA werknemer elk®

Geen gedoe-proces

Om elke dag beter te worden vragen we niet alleen van onze medewerkers dat ze zich blijven ontwikkelen, maar hebben we ook ons ‘geen gedoe-proces’ ingericht. Op projectniveau organiseren we voorafgaand aan de werkzaamheden een project startup. Hierin bespreken we de belangrijkste uitgangspunten van het werk, de werkvolgorde en raakvlakken tussen de verschillende disciplines. Na de project startup organiseren we een lean-planningssessie met alle partijen. Met begrip voor elkaars werkzaamheden, plannen we deze zo efficiënt mogelijk in.

Deze lean-planningssessie vormt de basis voor de dagelijkse dagstart. Elke dag bespreekt de uitvoerder met alle vaklieden wat er die dag op de planning staat, de ervaringen van de vorige dag en eventuele verbeterpunten. Verbeterpunten worden direct opgepakt of genoteerd op ons verbeterbord.

Past onze werkwijze
ook bij jou?

Alle vacatures

Verbeteren
zonder gedoe