Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Werken aan mooie projecten én aan de toekomst van de bouwsector

Wil jij werken bij een innovatieve en vooruitstrevende organisatie? Dan ben je bij elk® aan het juiste adres! Onze ambitie is om door middel van sociale en technische innovaties de transitie naar duurzame en vitale wijken te versnellen, en dat voor iedereen. Juist daarom besteden we veel tijd en moeite aan het bedenken en toepassen van nieuwe concepten.

stapelen met kubussen - elk®
Innovaties

TransforMEER

Een mooi voorbeeld van onze kijk op innovatie is ons ‘transforMEER’ concept. Hiermee kunnen we binnen een mum van tijd een eengezinswoning omtoveren tot drie moderne appartementen. Dit doen we door gebruik te maken van stapelbare prefab-kubussen. In de kubussen zitten alle benodigde technische faciliteiten, zoals de keuken en badkamer. waardoor we snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Daarnaast werken we aan circulaire oplossingen, zoals circulaire badkamers gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Ook onze keukens zijn innovatief en duurzaam, omdat we gebruik maken van gerecycled materiaal dat modulair opgebouwd wordt.

Lees meer over onze wijktransformatie
Innovaties

elk® BKT Xpress

Onze oplossing om badkamers, keukens en toiletten te vervangen is een innovatieve benadering voor snellere en duurzamere renovaties. Omdat bij ons klantgericht renoveren in bewoonde staat centraal staat, hebben we deze oplossingen ontwikkeld om overlast voor bewoners te minimaliseren. Met de BKT Xpress kunnen we een badkamer in 3 dagen, een keuken en een badkamer in 1 dag renoveren, met minimaal sloopwerk en zonder droogtijden of overlast. Duurzaamheid is ook een focuspunt, daarom gebruiken we circulaire materialen die aan het einde van hun levensduur gerecycled of hergebruikt kunnen worden.

Lees verder
elk-bkt-xpress-badkamer
elk® gelukkige bewoners
Innovaties

De klantreis

Maar bij ons draait het niet alleen om innovaties. Wij vinden het belangrijk om onze klanten en bewoners volledig te betrekken bij ons werk. Daarom hebben we een uitgebreid klantreistraject, waarmee we een bewonersparticipatie van boven de 90% realiseren. Onze aanpak is menselijk en persoonlijk, gericht op de wensen van onze opdrachtgevers én bewoners.

Kortom, bij ons werk je niet alleen aan mooie projecten, maar ook aan de toekomst van leefbare wijken. Kom jij ons team versterken en samen met ons innoveren?

Lees verder

Nieuwsgierig naar
onze innovaties?

Contact
Mooie badkamers maken
transforMEER Beuningen - stapelen kubussen

Innovatie
zonder gedoe