Bij bezoek van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Regio Dordrecht / 36-40 uur

Vacature Operationeel manager

Ben jij een ervaren manager in het onderhoud en renovatie? Krijg jij er energie van om samen met je team successen te behalen? En wil jij samen met elk® verder groeien? Lees dan snel verder!

elk® is een jong familiebedrijf, gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en transformeren van bestaand vastgoed. Dat doen we inmiddels met zo’n 900 gedreven mensen, verdeeld over 16 vestigingen in Nederland. Ons motto? Geen gedoe. Niet voor onze opdrachtgevers, maar ook niet voor onze collega’s.

Als operationeel manager stuur je onze klantteams aan tijdens de voorbereiding en uitvoering van verschillende uitdagende projecten. Dankzij jouw ervaring en je sociale kwaliteiten laat je je teams op een natuurlijke manier groeien. Je begeleidt hen bij de voorbereiding, inkoop en uitvoering. Je durft je teams verantwoordelijkheid en vrijheid te geven en draagt onze ‘geen gedoe’-filosofie uit in je manier van aansturen.

Je ziet erop toe dat projecten uitgevoerd worden volgens de geldende richtlijnen en onderhoudt goede relaties met je stakeholders. Je zoekt actief naar nieuwe kansen en ontwikkelingen en volgt de markt op de voet; in jouw regio ben je het gezicht van elk®. In die rol zorg je zowel voor tevreden collega’s als voor tevreden opdrachtgevers en relaties.

We zoeken een sociaal vaardige, daadkrachtige en klantgerichte manager. Je bent een echte teamspeler en weet wat je mensen nodig hebben om zichzelf verder te ontwikkelen. Je weet hoe je teams moet motiveren en wat er nodig is om het beste uit hen te halen. Je bent creatief en denkt niet in problemen, maar in oplossingen. En natuurlijk zit je niet op je handen, maar ben je proactief en doortastend. Tot slot ben je communicatief vaardig en zit het verbinden van mensen en partijen in je DNA.

Onze operationeel manager heeft minimaal een relevante hbo-diploma, zoals bouwkunde, bedrijfskunde of management. Daarnaast heb je bewezen ervaring (>5 jaar) in een leidinggevende functie binnen onze branche. Je bent op de hoogte van bestaande wet- en regelgeving en spreekt én schrijft uitstekend Nederlands.

 

Wat heeft elk® jou te bieden?
Behalve een gezellige informele werksfeer:

 • krijg je niet alleen een prachtig periodesalaris, maar ook 25 vakantiedagen én ATV-dagen.
 • krijg je een leaseauto, die je ook privé mag gebruiken.
 • kom je terecht in een organisatie die een stuk minder traditioneel is dan vele anderen in onze branche. Zo gaan we flexibel om met thuiswerken, is het mogelijk om parttime te werken en besteden we veel persoonlijke aandacht aan onze collega’s.
 • kun je bij ons deelnemen aan een TOPfit-programma: je wordt 6 tot 9 maanden gecoacht door een externe, professionele coach. Je kunt zelf bepalen op welk gebied je graag gecoacht wilt worden.
 • word je onderdeel van een team met betrokken en bevlogen collega’s die nooit te beroerd zijn om je te helpen. Met ons TOPteam-programma besteden we veel aandacht aan onze teams.

krijg je veel ruimte om mee te denken en heb je geen gedoe!

Wat nog meer leuk is om te weten als je bij ons komt werken

 • We houden elke week een vrijdagmiddagborrel.
 • Je kunt regelmatig meedoen met leuke activiteiten van onze actieve personeelsvereniging.
 • We organiseren om het jaar een familiedag.
 • Je kunt aansluiten bij sportieve collega’s die meedoen aan hardloop- of voetbalwedstrijden.

Er wordt echt aandacht besteed aan medewerkers, zo krijg je:

 • Een ingerichte werkplek, met laptop en telefoon.
 • Een welkomstpakket met leuke cadeaus.
 • Een uitgebreid inwerkprogramma, dat is aangepast naar jouw behoeften en ervaring.

Marloes Veen recruiter elk® groep

Meer informatie

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail dan met Marlous Veen

Direct solliciteren
op deze vacature

Nieuwsgierig of deze functie bij jou past? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op met je.

Heb je nog vragen over de functie, het team of de afdeling?
Bel, of mail dan met Marlous Veen. 

Over elk®

elk® werkt vanuit de geen gedoe-filosofie. Dat maakt ons anders dan het traditionele bouwbedrijf. We willen de beste zijn in ons werkveld door bouwen en onderhouden in bestaande wijken logischer en makkelijker te maken. We zijn een echt familiebedrijf. We delen hetzelfde DNA en dezelfde normen en waarden. Wij zijn aanpakkers. Met het hart op de goede plek en met oog voor de mens.

We leveren geen gedoe voor onze klanten, onze bewoners en onze collega’s. We werken graag samen. Als team, met onze klanten en onze co-makers. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Acquisitie door recruitment-, detacherings- of uitzendbureaus: we waarderen jullie enthousiasme om op zoek te gaan naar de juiste kandidaat voor deze vacature. We vullen deze functie echter zelf in. Mochten we interesse hebben in hulp van buitenaf, dan nemen wij contact op met de bureaus waarmee wij graag samenwerken.

01
04
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/07/Elk-beelden-Jeroen-en-kantoor-11-van-11-1.jpg
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/07/elk-beelden-extra-boxtel-3-1.jpg
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/07/Elk-beuningen-Woonwaarts-nieuwsbrief-hoge-resolutie-2-1.jpg
https://admin-werkenbij.elk.nl/wp-content/uploads/sites/2/2023/06/elk-groep-gemert-geen-gedoe.jpg

Staat je functie er niet tussen maar ben je toch nieuwsgierig?

Contact